Feyza468 Kızlar bebeğim 5 ay 9 günlük normalde emziği tutuyor ama uykuya geçişte uyuturken emziksiz asla uyumuyor ama gün içinde tutmuyor tutmasını istiyorum nasıl alıştabilirim acaba böyle olupta tutan bebişler var mı bu aydan sonra tutar mı artık
Fatmannny Feyza468 5 aylık kızım var daha düne kadar tutmuyordu dün tutmaya başladı ama gün içinde vermiyorum uyuyacağı zaman uykuya dalamazsa veriyorum sadece
ElfAlparsln Feyza468 neden tutmasını istiyorsunuz ki ne güzel uyurken tutuyormuş sadece bizimde öyleydi su an 9aylık gün için görüp kendi ağzına götürüyor görmezse aramıyor bence gün içinde almazsa sorun teşkil etmezdiye düşünüyorum nacizane
Feyza468 ElfAlparsln doğru söylüyorsun canım ama artık gerçekten çok yoruluyorum tek bakıyorum bebeğime eşim ile başka bi şehirdeyiz hiçkimsem yok bulunduğum yerde hatta bazen eşimde gidip gelemiyor bir iki hafta emzik bi nebzede olsa rahatlatır belki diye düşündüm
ElfAlparsln Feyza468 ozaman tabi haklısınız farklı bir emzik deneyin biz mesela 2numara emziğe geçerken zorlanmıştık sık sık teklif ettim öyle kabul etti