Kızlar emzirirken çok uzun memede kaldığı için inanılmaz canım sıkılıyor direniyorum baya bi ama daha sonra kafasından uzak tutmaya calisarak(kendimi kandırıyorum) illaki bakıyorum. Sizde durumlar nasıl emzirirken telefonu aliyorumusunuz elinize ?
Cansu425 şuan ki halim
Cansu425 Bendede aynı durum söz konusu canım yalnız değilsin hepimiz öyleyiz 🙄🙄🙄
Cansu425 Gece uyumamak için alıyorum elime telefonu. Gündüz bebeğimle konuşuyorum genel olarak 😊
Cansu425 bende öyleyim özelikle geceleri uymamak için
Cansu425 aynı durumdayım bende bazen de tv izliyorum.
Cansu425 Bende ayniyim ne yazıkki bazen ucak moduna alıp bir seyler okuyorum oyle daha az radyasyon yayiyormus :(
Cansu425 bende öyleyim uyumamak için sadece gece değil gündüzleri bile emzirirken aşırı uykum geliyor
Cansu425 bende öyleyim gözlerim kapanıyor uyuya kalmıyım diye tel elimde hep
Cansu425 Tatlım emzirirken bebeğin snneyle göz teması çok önemli. Uyanık olduğunda ona bakıyorum seviyorum elele turuşup emiyoruz falan. Uykuya geçince bende telefonla uğraşmaya başlıyorum. ☺️
Cansu425 aynı durumdayım. Yoksa uyuyakalırım
Maalesef Benimde öyle 😐
NeslihanAyanolu allah korusun artik bebislerimizi 😔
ÖzeLlikLe gece uyumamak için mecbur oyun oynuyorum bende
GmzSnn bende gece uyumamak icin zaten kesin hayatta uykum acilmiyor oturarak emzirsemde yatagimdan kalkip koltuga oturuyorum ama gozlerim Kapaniyor. Allah korusun bebislerimizi 😔
Thesra Yapmasak daha iyi ama yanlız degilmisim az rahatladım ☺️
AHFKASAP aynen bende oyleyim Uyanikken konusuyorum gozune bakarak uyurken yada gece oynuyorum uzaga koyuyorum bazen almicam diye bakiyorum uyuya kalıcam ya burnu tikanirsa deyip aliyorum elime
Bende öyleyim maalesef 😔
bence senin durumunda olmayan anne yok teknoloji içimize işlemiş artık uzak duramıyoruz ☺️
yaseminderin evet gercekten duramiyoruz instagram face yetiyordu simdi anne olduk birde buralara bebek esyalarina bakiyorum hepten yapistim telefona 😂
Edanisman bende sac kurutma makinesi sesi actigimda ucak moduna aliyorum uzun sure yaninda duruyor diye bence oyle hic yaymaz radyasyon ya cunku wifi yi falan herseyi kapatiyor
Malesef bnde öyleyim birde şu iki gündür süpürge sesiyle daha dern uyuyor yanınaa koymak zorunda kalıyorm 😕
Pinardefne aynen bende oyle ucak moduna alip koyuyorum oyle bi saat iki saat kaliyor cunku
Obsesifk benimde oyle ya gunduzde uyukluyorum ben yatarak emzirmek cok rahat birsey birkez denedim ama asla yapamiyorum uykum geliyor hemen
EmineGneDemir
Deleted0089 Allah korusun artik bebislerimizi 🙏🏻
Bende ozellikle geceleri
[bilinmeyen] teşekkurler ☺️
Bende öyle ama ben birşey olacağını düşünmüyorum radyasyon malesef hayatımızın her anında var en basiti hamileyken alışveriş merkezlerindeki kapıdaki cihazlardan da geçiyoruz içimizi ferah tutalım yapıcak birşey yok😔
mucizem niye geçtinizki o cihazlardan bem gecmedim
mucizem oyle maalesef televizyon bile radyasyon yayiyor o kapilardan ben gecmemeye calismistim. İnsan kendini sucluyor iste cok kotu bir anne gibi hissediyorum bazen bile bile yapiyorum diye
maalesef ben de öyleyim.. cok uzun süre emdiği için elimde hep telefon var😔
Esracoskun298 ayni sekilde canim 😔
TugsemEce aynen canim bende oyle uyanikken sıkılmıyorum uykum gelmiyor zaten konusuyorum seviyorum ama bizimki 10 dakka uyanik geri kalanini uyuyarak emiyor yatiriyorum uyaniyor hep mememde