Fatmanraslan 5 aylık bebeğimiz en geç 8 de uyuyor sizce erken mi sabah ta en geç 7.39 da kalkıyor sizin bebekleriniz kacta uyuyor kaçta kalkıyor
asiltonunmommysi Fatmanraslan benim oğlum 5 uyku falan yaptığı zamanlarda 7 dedin mi uyurdu 2 3 saatte bi uyanmak kaydıyla sabah 6ya kadar uyuyordu. 2 uykuya düştükten sonra en geç 8.30da uyurdu tek uyku da da aynı şekilde oldu gerçi. Şu an düzen falan kalmadı emerek uyumayı bıraktık çünkü dalamıyor ne zaman dalarsa
Bussi Fatmanraslan masallah de bacım. Poponu kası kulağını cek duvara vur dahaaa ne istiyorsun hatta ip ucu ver bu düzeni sağlamak için.ne yaptin🤣 bizimki 4 ay 23 günlük 4 ay sıçraması dibine kadar yaşıyoruz uyku düzeni hep bozuldu yeniden düzenlemeye çalışıyorum ama önce sakinlemesini bekliyorum..
Balkizlarim Fatmanraslan hiç değişmedi 3 yaşında oldu kızım halen akşam 7 , 7, 30 en geç 9 da uyur sabahta 7,30 8 de ayakta ✨🙈
Betulertugrul Bebeğim 15 aylık. Doğduğundan beri 10dan önce uyuduğunu hatırlamıyorum. Gece 1 den 10a cekebildik anca. Yani 10dan önce uyumaz sabah 6.30- 7.30da ayakta. Gün icinde de en fazla toplam 3 saat uyur. Oyuzden sizleri çok kıskanıyorum kızlar😔