Mom0008 Cgdass uzun zamandır benmde ağrıyor kulunç olmuş masaj yapınca veya sıcak uygulayınca rahatlıyor sıcak duş filanda ama hiç geçmiyor doktora gidicem en sonunda
irva Cgdass Benim de sol tarafımda var özellikle.Eşime kırdırıyorum krem sürdürüyorum.Hareket halindeyken pek hissetmiyorum ama normal zamanda canıma okuyor.Ayrıca arkadaşın da dediği gibi regl öncesi daha da çok artıyor ağrım.
Vsndn Cgdass brufen 800 mg olan agri kesici tek geciren ilac boyun duzlesmesi be kulunc ikisi ayni anda agrio hic bir ilac fizik tedavi gecirmiyo bu ilac allah sukurler olsunki geciryo siddetli agriniz varsa bunu kullanin arkadslar
Derya341986 Cgdass at kestanesi kremiyle masaj aletiyel masaj tek iyi gelen bana düzenli kullanımda minimuma indi ağrım regl öncesi artıyor şuan
Sahrasahra Bende skolyoz var-omurilik eğriliği- Hamilelik ve sonrası ağırlaşan bebeğimi taşımaktan iyice ağrılarım arttı fizik tedaviye başladım😐 Düzenli egzersiz yaparsam azalıyor Sırt ağrısı egzersiz yapmadan geçmiyor arkadaşlar
Cgdass Boyun fıtığından şüphelendi çok şükür ne düzleşme ne fıtık çıktı kulunç olan yerim kas spazmı olmuş önceden sol ağrıyordu şimdi sağa geçti