Bebikciikkk Kızlar malum 14 şubat yaklaşıyor ne hediye bekliyorsunuz eşinizden ya da ne alacaksınız eeşinize
Jsjshsh Bebikciikkk benim eşimin hem doğum günü hem sevgililer günümüz ben ray ban gözlük aldım yazın kullanması için kırılmıştı bir önceki bide aldığım ilk gün yere düşürerek hem ihtiyacı olan birşey hemde yazın gözlüksüz gezmez 😅
Gari_de_Gari Bebikciikkk ben bişey almam herhal bilemedim.Eşimde geçenlerde 14 pro Max aldı.Almaz herhalde bişeycik 🤣
Merveee34 Bebikciikkk 14 Şubat hediyesi biraz gecikmeli olarak araba alacak 😍bende çorap alırım artık 😂
Monimommm Bebikciikkk bizimde evlilik yıl dönümümuz 12 si muhtemelen sevgililer gününü değil onu kutlayacağız ben açıkça yüzük istediğimi birkere söylemiş dim sanırım onu alacak ben ona ne alayım çok kararsizim güneş gözlüğü almıştım onu çok sevmiş di belki bidaha alırım
Kuzey-isigim Ben lacosttan sweet aldım ama eşim beğenmedi ben de kızdım gidip iade ettim :) başka da bir şey almayı düşünmüyorum. Eşim zaman zaman bana hediye alır aralarda o yızden özellikle hediye beklemiyorum yemeğe gideriz muhtemelen:)