CiBRALi Evet arkadaşlar sorum başlıkta aklıma birsey gelmiyor yani aksesuar almak istemiyorum şöyle kullanışlı bir şey istiyorum ne olabilir sizce 🥰
Aysegizem1 CiBRALi tesbih kullanıyor ise tesbih almalısın Instagram adresi- kartal_tesbihcilik bak bu adrese orjinal tüm tesbihler:)))
Kuzeybey2209 CiBRALi aman bacım sevgililer günü mü kaldı bi pasta yapar kutlarız hediyeler geçmişte kaldı 😁
gkbyza CiBRALi parfüm olabilir, kombinli saatler var, güzel bir kışlık gömlek olabilir veya hırka 🥲 airpods kulaklık da olur
sudereyhan402 CiBRALi anladım benimki spor değil de klasik saat takar ama eşiniz takmıyorsa saat almayın Ayakkabı parfüm gömlek sweat pantolon vs olabilir
Egiskom Ben saat, ayakkabı, mont, gömlek, şişme yelek, cüzdan, sweat gibi şeyler aldım şimdiye kadar. şimdi gümüş zincir kolye istiyordu ondan alıcam. Güneş gözlüğü de olabilir. Telefon kılıfı. Durum müsaitse severse akıllı saat olur belki.
Poyrazin_annesii Bu sene bısey alamıcam cnku borclarımız cok ama dogum gununde fenerıumdan bi kol saatı almayı dusunuyrm cok ıstıyodu
arassmomss CiBRALi Aslında neye ihtiyacı var onu bulmak lazım. Biz 6 senedir özel günler dışında da birbirimize hep bir şeyler aldık yerli yersiz o yüzden insan bulamıyor artık yeni bir şey valla ben de o yüzden sevgililer gunu icin kendiminkinin aynısı panduf aldım yerinde zıpladı falan hayatimda ilk kez oluyor diye çocuk gibi sevindi 😂😂 ayaklarim üşüyordu hep 2 gündür teşekkür edip duruyor maksat yüzü gülsün çok da kasmayin 🥰🩷