Pateteslimanti Merhaba annelerim robot süpürge almayı düşünüyorum ev temizliğine yetişemiyorum kullandım memnun kalmadım dediğiniz marka var mı?
Purposeless Pateteslimanti Bütçenizi bilmiyorum ama bende baya araştırdım en son roborock s7 plus istasyonlu olani aldim
haticeyavuzurmanov Pateteslimanti roborock q7 maxpro aldık çöp istasyonu var biraz maliyetli ama çok memnunum
Pateteslimanti birminikbebekannesi Show_must_go_on temiz süpürüyor değil mi tekrar yapmama gerek kalmaz :) çok fazla bilgim yok açıkçası robot süpürge hakkında bebeğim emeklemeye başlamadan almak istiyorum şarjı uzun gidiyor mu
birminikbebekannesi Pateteslimanti ben memnunum tam şartla evimi süpürüyor tamamen dip köşe güzel çekiyor fırçasıyla kıl tüy herşeyi topluyor bende doğumdan önce almıştı eşim çok memnunum hala ilk günkü gibi ayrıca mop da yapıyor ve onu da güzel yapıyor leke bırakmadan siliyor parkeleri
Show_must_go_on Pateteslimanti güzel süpürüyor xiaomi göndermişti 2 yıldır kullanıyorum hiç sorun olmadı şarjı galanda iyi gidiyor
Rez Pateteslimanti Xiaomi kullanıyorum hol halılarını göndermiştim sağolsun katyam bir güzel süpürüp sildi şimdi serdim mis gibi :)))