KumsalAda2 2 doktora gösterdim normal toparlar dediler ama hala geçmed kabuk oluyor kuruyor banyo yaptırdıktan sonra oluyor ne yapabilirim yaşayan yada bilgisi olan var mı
Klnckbraa KumsalAda2 duzelene kadar banyo yaptırırken göbeğini kapatın bu kadar akıntı olmasi normal değil bence
Adenveannesi KumsalAda2 bizim de böyle olmuştu doktor balaban pomad sürdü hep bize bile sürdürmedi kendisi yaptı. Bence başka doktora da gösterin
RobinScherbatskyy KumsalAda2 canım bu normal değil kızımında böyleydi göbek bağından parça kaldığı için böyle oluyor göbeğini kurutmaları lazım tekrar doktora götürün
KumsalAda2 Klnckbraa evet göbek bağı koptu gösterdim doktora normal bişey kullanma toparlar dedi daha sonra yine götürdüm bu şekildeydi yine aynısını dedi sağlık ocağına gösterdim ebeye oda normal dedi ne yapacağımı şaşırdım
2ters1duz_ Merhaba bizim göbeğimizde böyleydi ama bukadar değildi doktrumu bize orayı kuru tutucaksın ve Bacoderm dye krem verdi kulak çubuğuyla günde 1 kere temizle dedi tabi siz yine doktorunuza götürün sorun belki başka bişey önerir çok geçmiş olsun
KumsalAda2 RobinScherbatskyy canım enjeksiyon yok dedi doktor sprey verdi kullan dedi iyi gelir inşallah
tugba12tugba RobinScherbatskyy merhabalar nasıl kuruttular benim oğlumunda göbek deliğinde böyle akıntı var
Eymen14 KumsalAda2 Kanama varsa gümüş nitrat çubukla doktora yaktırın eğer kanama yoksa temiz ve kuru tutup eczaneden terramycin krem alın sürün
Erolunannesi KumsalAda2 gazlı bez koy devamlı değiştir böyle bırakma mikrop kapar bide k vitaminini sorsaydin doktora belki vururdu benim oğlumun da kanıyordu k vitamini ile durmuştu
KumsalAda2 Erolunannesi kanama yok ama doktor sordu hatta kanama koku var mı diye çok şükür ikiside yok sonuçları da temiz çıktı