Woman35 Kızlar bebeğim ishal olmuş 1 saat ya geçti ya geçmedi 2 bez değiştirdim bezi çok çok fazla doldurmamıştı ikisinde de bi de 1 haftadır muz denemesi yapıyordum alerjiden kaynaklı ondan olabilir mi dicem ama kakası böyle değildi kabızdı da hatta bi de kakasının kokusu antibiyotik gibi ve biraz ağır kokuyor antibiyotikte vermedim neden böyle kokuyo ? Acile gitsem mi bi de ne iyi gelir ishale
Alyehus busrasimay___ merhaba biz de 16 aylığız bu yazdıklarınız bizde mevcut bir de 2 gündür mukuslu kaka. Ama alerjimiz yok bilginiz var mı?
busrasimay___ Woman35 evet enfeksiyonda ishale neden olabilir. Peki doktorunuz herhangi bir ilaç yazmadı mı enfeksiyon için?
Woman35 busrasimay___ doktora gittiğimizde kan tahlili yapıldı doktor sonuçları sağlık ocağına göster bişey derse çocuk doktoruna götürürsün dedi bende sağlık ocağına gösterdim enfeksiyon olduğunu öğrendim randevu aldım çocuk doktorundan 4 gün var daha
busrasimay___ Woman35 siz bugün gözetleyin. Eğer olurda ishal devam ederse mutlaka muz yedirin. Muz kabız yapar ishal yapmaz. Muzu tüketmesini sağlayın malum ishal sıvı kaybı yaptığı için de bol bol da su içirin. İshal bittiği an muzu yedirmeyi bırakın. Çok şiddetlenirse de acile götürün🌸🙏🏻
muhendisanne1 Woman35 enfeksiyon olduğu halde 4 gün doktor randevusu mu bekleyeceksiniz ?? Sağlık ocağından doktora yazdırsaydınız ilaç 4 güne enfeksiyon çok ilerler ,,,,,
Woman35 busrasimay___ çok teşekkür ederim🙏🏻 yulafı su ile pişirip muzla karıştırıp versem olur mu yulaf iyice kötü yapar mı peki
Alyehus busrasimay___ ya bizim vardı 2 hafta önce antibiyotik başladık süre dolunca bıraktık bugün doktorunuza yazdık gürültülü, mukuslu kaka ve ishal vardı probiyotik kullanın dedi. Ateş, kusma olmadığı için. Maflor şase önerdi 16 aylık olduğumuz için.
busrasimay___ Woman35 rica ederim. Yulaf daha çok kabızlığı önlemek için tüketilir. Sade muz yedirerek ve boş bol su içirerek atlatabilirsiniz🌸
Woman35 muhendisanne1 vermedi bişey sağlık ocağı kendi doktorumuz yoktu zaten başka bi doktor baktı belki ondan yazmadı bilemiyorum