Ardabebek Kızlar adetımın bugun gunuydu ama gelmedı ıkı gün once erken gebelik testi yapmstm cıkmadı spirl kaydıgı ıcın cıkarmıstı doktor ama olsa teStte cıkmazmıydı
gizemlili Ardabebek erken gebelik testinde çıkardı regl günüyse. Hepsinde hata payı var tabi kesin diyemeyiz. Birkaç gün sonra testi tekrar uaorsın. Hala regl olmamışsan için rahat etsin diye kan testi verirsin. Allah gönlüne göre versin.
Mrv135 Ardabebek 15 günü geçince erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum. Bir iki gün sonra olmazsanız normal test deneyin.
Ardabebek 18ocakta kprunmasız ilişkı olmustu ama epey gun gectı ustunden neden cıkmasınkı asla ıstemıyorum bı cocuk dha
Ardabebek Mehmetereninannesi spiral vardı o ay kaydıgını doktor anlayıp cıkardı yanı spirale guvenıyordm
Cansu_63633 Ardabebek çok özür dilerim konuyla alakasız ama spiraliniz nasıl kaymış bende yeni taktirdim kayar diye çok korkuyorum
Ardabebek Cansu_63633 bebeğim dogduktn 3ay sonra taktırmıstım 15ay olana kadar hıc sıkıntı yoktu kontrole gttıgımde kaynıs dedi ve cıkardı hıc anlamadım nasıl kaydıgını
Ardabebek Cansu_63633 size en iyi önerim spiral var dıye sakın korunmamazlım yapmayın😔 suan hala adet olmadım korkuyla beklıyorum