Seyerd 2 aylık bebeğim emiyor uyuyor yatagına koydugumda gozlerini acıyor sallayarak uyutuyrm 10 dk olmadan hemen uyanıyor sebebi nedir acaba
NilDenizimm Seyerd Gaz probleminiz varsa ondan olabilir Ama benim kiz huy edindi hala koyduğum an uyanır genelde yüz üstü yatiriom artık ama şu an için sizinki küçük yatırsanız bile yüz üstü surekli kontrol etmeniz gerekir
Abninannesi Seyerd Benim oğlum da öyleydi emzik verince uyumaya devam ediyordu Birde yatağa yatırırken gözünü açtı diye hemen uyandı diye düşünmeyin gözünü açsa bile hala uyuyo olabilir
Sasah1441 Seyerd ahhh ahhh aynı bizzz 😔 aşıdan sonra huy değiştirdi böyle değildi kendi kendine uyurdu
gulaykadir NilDenizimm Bende 2 aylıkken yüzüstü yatırdım şimdi de öyle uyuyor vazgeçiremedim birtürlü sen gece nasıl uyutuyorsun
Seyerd NilDenizimm evet var ama bu kadar uykusuz olmuyodu sureklı emmek ıstıyo elı agzuna gıdıo uyumuyo
Bereninannesi_ Benimde 2 bucuk aylık öyle yapıyor bazı günler genelde ya doymamış oluyor yada gazı oluyor kucağıma alınca gaz çıkarıyor direk sonra tekrar uyutmaya çalışıyorum
NilDenizimm gulaykadir gece de yüzüstü yatiriyorum ama sürekli kalkiyor deliksiz uyumuyor ne zaman düzelir bekliyoruz artik sanırım kolikten kalma alışkanlık oldu