deletedmom719 Ben bebeğime çorabını hep ters giydiririm. Düz tarafı içine gelir yani. Çok fazla ip oluyor gerçekten. Benim çok yakın arkadaşımın başına geldi. Bebeği bir gün katıla katıla ağlıyormuş. Sebebini anlamamış sonra komple soymak gelmiş aklına acaba böcek mi yedi diye. En son çorabını çıkarıyor Bi baksa ki parmak sallanıyor 😣 ip iyice sıkıp koparmış parmağı. Allahtan kan geldi de hemen dikmişler. Şuan gayet iyi bende bilginiz olsun diye paylaşmak istedim aman dikkat edin... https://hizliresim.com/OrOOVA
NekwaSultan deletedmom719 cok gecmis olsun basa gelcek is o ayri Yalnız kıyafetleri ters giymek dogru degil bilginiz olsun. Insan en ustun varliktir onu zelil gostermek olur o hatta yagmur duasina cikarken bu yuzden kıyafetler ters giyilir.
Babe deletedmom719 Bilgi icin coook tesekkurler 🙏 @NekwaSultan in da dedigi gibi ters giydirmek iyi degil 10 kere kontrol ediyorum ben zibini corabi ters mi duz mu diye.Takinti oldu artik bende.Zibin corap gibi ic giyim urunlerinin hem kalitelisini secmek hem de giydirirken ip var mi diye kontrol etmek gerekli.Allah esirgesin.
Prensinannesi23 deletedmom719 ben bunu evlenmeden önce daha okumuştum gece yatarken biz yetişkinlerin bile çorap olmaması gerekiyormuş ki bende geceleri çoraplarını çıkarıyorum patikli don giydiriyordum ters çevirmek aklıma gelmemişti 👍🏻
Mom090 NekwaSultan ya sağlık için yapıyor kız bebeğine başına böyle bir şey gelmesin diye ohooooo biz neredeyiz sen nerde 🤷🏼♀️
NekwaSultan deletedmom719 rica ederim aynen öyle daha iyi olur. 2. Oglumu büyütüyorum bu zamana kadar hic böyle birsey yaşamadım
NekwaSultan Babe rica ederim 🥰 Seytan gülermiş diye duymuştum bir de onu güldürmem hicbir zaman insallah🤭
Ahanife Ben hemen kontrol ediyorum ip varsa kesiyorum hemen sık sıkta kontrol ederim ayaklarını bebeğimin Çok mecbur kalırsam çorap giydiriyorum zaten yoksa patikli don