bakkalemzigi Emzirirken birden ağzından çıkarıyor memeyi ağlıyor kızarıyor emmek istiyor ama emince de hemen çıkarıyor arıyor memeyi ama tekrardan emip çıkarıp ağlıyor neden olabilir tecrübeli anneler ?
beyzzsenturkk_ bakkalemzigi benim kızımda da aynı sorun var gazı olmadıgına eminim ama bi yeri mi agrıyor emin degilim bazen de kasılıp meme ucunu ısırıyo canımı yakıyor
Hasretkmrc1 bakkalemzigi aynı durumu yaşıyorum günlerdir gazı oluyo gazını çıkartmaya tekrar emzirmeyi deneyin bebegin dünden beri kakasini yapamadı çok huzursuz 26 günlüğüz acaba kabız olurmu 26 günlük bebek ama sürekli çiş yapiyo
Kutayyy4250 bakkalemzigi aynı sorun bizde de var canm göğsümde birden agliyo geri atiyo kendini bi taraftan da araniyo doktora söyledim belki sütün tazyikli geliyodur ya da az geliyodur dedi gazı vs olunca da yaparmış
Muhayze Hasretkmrc1 Benim ki de yapmıyordu kakasını doktora sordum 10 güne kadar yapmamasi normalmiş ondan sonra kabizlik değerlendiriliyormus
Pinarcicek bakkalemzigi ben sırf bu sebepten doktora gittim. Meme reddi yapıyormuş. Sakın bırakmayın emzirmeyi. Geçici bir süreç
Endegerlimoglum bakkalemzigi aynisini benim yenidogan kızım da yapiyo. ama bizimki tazyikden. 2 bucuk aylik oldu hala ayni