Umrancetin-65 Şiddetli migrende sonra ağrı kesici aldım geçti fakat midem çok ağrıyor ağrı kesiciden dolayı napmam lazım bilgisi olan var mı acaba midem çok kötü ağrıyor 😔
hulya09 Umrancetin-65 ayaklarınıza sıcak su torbasi koyun eczanenin yada doktorunuzun önerdiği mide ilacı olabilir sağ mi sol mu apandisit olmasın veya enfeksiyon olabilir idrar tahlilinden çıkar
Derya-Anne Umrancetin-65 bol şekerli bir şerbet yap iç canım ama sıcak sıcak icmen lazım daha önce benimde başıma geldi 2-3 fincan sıcak şerbet içmiştim geçirmişti
dumeka Umrancetin-65 renine veya talcid varsa beni bi tek onlar rahatlatıyor. Gebelik ve emzirme döneminde de kullandım ben doktorun izniyle.
Ondina Umrancetin-65 renine gibi mide koruyucu birşeyleri doktorunuza da danışarak kullanabilirsiniz. Bende de migren var bu arada, ilaç yerine öncelikle migren taşı, başıma soğuk uygulama, migrene iyi gelen ses dalgaları falan deniyorum.
Umrancetin-65 Midem olduğuna eminim ağrı kesiciden sonra oldu sıcak su torbasını denicem teşekkür ederim cevabınız için
Yagmuurr Umrancetin-65 Merhaba ben de aynı durumu sürekli yaşıyorum migrenim tuttuğunda ilaç içmesem de mideme vuruyor ağrısı bundan sebep olabilir mi