Ariyaarya Arkadaşlar kızım 4 ay 10 günlük çok gevşek vücudunu kafasını kontrol edemiyor doktora götürdüm d vitamini bırak dedi bana tera d3 damla ampul verdi ağzına enjektörle sık dedi diğerini 10 gün sonra yap dedi acaba bilgisi olan var mı kullanan varmı
Buse_ Ariyaarya ampulleri benim bildiğim d vitamini aşırı düşük olanlara veriyorlar ve d vitamini eksik bebekler kemikleri güçlü olmaz diye duydum tabi bu bir duyum doktora bir danışın isterseniz yeniden
Buse_ Ariyaarya doktor muhakkak bol bol güneş banyosu dedi kol ve ayak bileklerinden avuç içini güneşlendirmek gerekirmiş yoğurdunu kendim yapıyorum bildiğim yerden süt alıp muhakkak kemik suyu atıyorum yemeğine
Devushka Ariyaarya oyun halısı canım bn kullanıyorum hem renkler dikkatini çekiyor sürünmeye çalışıyor https://ty.gl/0sqcmntdo bn bunu kullanıyorum müzikli sesli merak edip sağa sola sürünüyor daha uygun modelleride var trendyolda
KayraninAnnesi Ariyaarya canim netten gevsek bebek sendromuna bir bak eger belirtileriniz ayniysa bi noroloji doktoruylada görüs istersen