Zehkek Alp_prens çok sıcak suyla yıkama sonra süt birikir tas gibi olur ılıkdan biraz sıcak su ile yıka masaj yap ,instagramdan emzirme ile ilgili çok güzel sayfalar var onlara bak ,meme ucuna zeytinyağı sür yara olmasın bu süreçte
Zehkek Alp_prens kayısı sadece olmaz ishl olur gaz olur ,armut ,hurma,incir ,erik ,elma ,dut karıştır yap
Omerligunler Alp_prens bol bol su dinlenme ve bebeğini sev koynuna al en çok süt yapan şeyler bunlar onun yanında dut kurusu kaynat iç efsane süt yapar
Hatice- Alp_prens tavuk yiyin bende çok işe yarıyor . Rezene , semiz otu , dere otu , avakado ve kaju fıstığı
Bereninannesi_ Önce pozitif ol bol su iç fırsat buldukça uyu ve sık sık emzir tekrar söyliyorum asla sütüm azaldı diye düşünüp beynine bu düşünceyi yollama poziitf ol hep bebeğin emdikce artıcaktır sütün
Zehkek Alp_prens https://instagram.com/kundakuyku?igshid=y21ecrzdqfq5 bak bu uyku danısmanının YouTube videolarını izle bana dua edersin
Yigitkomuz_ Alp_prens erik vişne herşey fark etmez canım ama hep sütum var de az deyince gerçekten azalıyo hep fazla de