cicekkizlarimbalkizlarim Merov valla buna gerileme mi denir başka birsey mi bilmiyorum ama kızımı zar zor oda hergun de değil 9 da uyuturum. Sabaha kadar 2 saate bir uyaniyor.
2prenses1pren Merov saat gece 1 gibi uyuyor sabah 9 da uyanıyor ama gece saat başı emiyor uyanıp bu sıralar çok zorlanıyorum uykusuzluk yoruyor iyice
Matildanil Merov 4 ay olmamıza 6 gün kaldı gece 12-1 büyük çabalar sonucunda uyutuyoruz gece ortalama 3 saate bir uyanıyor ve 1 saat uyanık kalıyor memede
idemshn 8 9 civarı uyuyor ama uykuları düzensiz gerilemedeyiz sanırım bazı geceler 2 kez bazı geceler 6 7 kez kalkıyor
Melifah_35 Valla çok kötü bende böyle bir konu açmıştım… Uyku düzeni yok gece uyumaz sürekli kalkar 2-3 saat uyutmaya çalışırım..
Birkullanici Merov 9-11 arası herhangi bir zamanda uyuyor . Gün içinde uykusunu alıp almamasına bağlı.erken uyumuşsa 3 geç uyumuşsa 2 kez kalkıuor .güne 8 gibi başlıyoruz
Minik-1 Merov gece uykusuna 11 den sonra geçiyoruz 2 defa uyanıyor .ama iki üç gündür ağlayarak uyanıyor sebebini anlayamadım . Sabah da 9 gibi güne başlıyoruz