Mirzamervecn Emziğe bir türlü alıştırmadım emzik verir vermez midesini bulandırıyor sürekli öğürüyor huzursuz oluyor. Siz nasıl alıştırdınz
ElifHaziran2507 Mirzamervecn toplamda 6-7 emzik denedim Chicco Philips kiraz uçlu bakkal memesi Dr Browns hepsini denedim hepsini hiç birini almadı bazı çocuk öyle olur 🤷
yasminmomy Mirzamervecn aynı bizim oğlan da öyle çok istedim almadı 3 emzik aldık yok almadı öğürüyor her koyduğum da 😔
Reckless Mirzamervecn birde onu deneyin benim kızımda sadece onu tutuyor. Bibs marka var 0-36 ay onu trendyoldab alın deneyin bence. Emzik hayat kurtarır😁
Mirzamervecn yasminmomy suan 2 buçuk aylık belki alışır diyorum ama bazen kusuyor emzik vermek isteyince bende korkar oldum artık
edabolukbasi Mirzamervecn yanağına değdirerek aranmasını sağla o zaman tutuyorlar birde direk ağzına sokarsam benimki de öğürüyor damağına değdiriyorum
yasminmomy Mirzamervecn bizde 2ay 6 gunluguz malesef almıyor alır diye deniyorum şekerli sularla ama yok almıyor tutmadı mı tutmuyor demek ki zorlamıyorum artık bide sefaf emziği denicem olursa olur 😅
First_Lady Benim bebeğimde emzik almıyordu beni emzik niyetine kullanmaya başlamıştı 🥴 Bir çok marka denedim asla tutmadı hep öğürdü ama hergun verdim hatta uyuturken denedim ağzından atıyordu deneye deneye sonunda tutmayı başardı 🥲 Öncelikle kararlı davranmanız gerekiyor en çok tutulan Philips avent emzigi sürekli deneyin yılmadan hep teklif edin uyurken ayakta gezinirken inşallah tutar evet bıraktırmak zor oluyor diyorlar ama bu ayların maalesef kurtarıcısı 🤔
E3e First_Lady Mirzamervecn benim bebeğim de çeşit çeşit denememe rağmen almadı ilk aylarda sürekli meme aramasın diye çok istiyor insan ama 4. Aydan sonra rahatlıyorsunuz benim bebeğim 6 aylık şimdi almadığına memnunum. Emziğin dezavantajları daha ağır basıyor bence. Hem sonra onu da bıraktırması var ayrıca benim bebeğim formül mama ve biberon da almadı. Sadece anne sütü ile besleniyor
Haffuse Neredeyse 2 aylik bez parasini emzige yatirdim🤣 Denemedigim marka model kamadi, 2⁵ ayina dek cabaladim… Denemedigim yontem de kalmadi… En sonuinda, emzik istemeyen kizim kazandi🥲
First_Lady E3e ilk aylarda sürekli meme araması çok normal aslında ama biz 2.5 ay boyunca bütünleşmiştik sanki uyku uyuyamaz olmuştum.Maalesef emzik büyük kolaylık özellikle uykuya gecislerde derin uykuya geçerken zaten atıyor ağzından. Şimdiden bıraktırma işini düşünüp kendimi yipratmiyorum zamanı gelir halledilir. Allah’ın izniyle bez de mama da meme de hepsi nasıl kesiliyorsa emzikte öyle biraktirilir.
Ali_asaf_10 Mirzamervecn doğduğu gün düşürmeden emen bebek yoğun bakıma girince unuttu emzigi bir daha ne yaptıysam almadı. doğduğunda yanımdayken hemşireler bile şaşırmıştım masallah nasıl düşürmüyor bile diye. Sonra 4 ay uğraştım denemediigik emzik kalmadi pahalisinxan ucuzuuna asla emmedi. Şuan 8 aylık ve meme bağımlısı gece falan çok zor. Keşke emzige alissaydi valla çok zor boyle