EsrAren Kızlar hem bebeğim hem ben hastayız emziriyorum nasıl geçecek bu illet ıhlamur kuşburnu nane limon fayda etmiyor emzirirken içebileceğim bi ilaç vs bişey var mı yardım edin çocuğumda uyuyamıyor sürekli uyanıyor sürekli sf yapıyoruz ama ne fayda
busrasimay___ EsrAren kuru dut kaynatıp için ve hem kendiniz hava kullanın hem de bebeğinize hava verin 🙏🏻
Ysmn11-11 EsrAren kışım 10 aylık olduğu için akşamdan soğanı doğrayıp üzerine pekmez koyuyorum buz dolabında bir gece bekletiyorum kızıma iciriyorum oksuurk şurubu niyetine faydasını da gördüm asli balla oluyor ama malum 1 yaş öncesi yasak
kasimonbes EsrAren bende ayni durumdayim kizim brobsit antibiyotik kullandi bitti antibiyotiği simdi maske ile emziriyorum. Eczaneye gitmis de eczaci emziriyorsa bir sey kullanamaz imom latte diye bir vitamin vermis onu kullanmaya basladim
EsrAren busrasimay___ kuru dut da denedim 🙁 hava derken oda da buhar makinesi var ama ondan mı bahsediyorsunuz acaba
busrasimay___ EsrAren oda için hava ayrı ama ben temas edilen havadan burun ve ağza verilen havadan bahsediyorum. Eczanelerde bulunuyor. Bebeğim 2 aylıkken yüksek enfeksiyon oranı vardı ve çok şükür hava sayesinde atlattık. Denemenizi tavsiye ederim 🙏🏻
EsrAren kasimonbes biz hastaneye de gitmedik ama sabah gitmeyi düşünüyorum artık öksürüğü çok fazla 🙁 c vitamini mi bu
kasimonbes EsrAren c vitamini sutten geciyormus bende c vitamini istemistim de o yuzden asla demis eczaci. Tanidik da. Hap seklinde imom latte adi