Elnr 4 ay 10 günlük oğlum var 1 aydır uykusundan ağlayarak uyanıyo öncesinde böyle bişey olmuyordu ama şu 1 aydır hep öyle bazen gündüz uykusunda da öyle oluyor emmeden de uykusuna dönemiyor bazen çığlık atarak ağlıyo sakinleştirmek zor oluyor bazen meme reddi de yapıyo 4.ay atağı dedik diş dedik 2.ay aşısı şimdi şimdi kolunda belli olmaya başladı ağrıyodur belki dedik ama 1 ay oldu belkide 1 buçuk aya yakın korkmaya başladım artık yani bu nedir böyle yaaa 😭😭
sagopakajmerap Elnr sürekli okuyun korkuyor olabilir. Ben Cevşen taktım başucuna ve sürekli okuyorum 8 aylık olucaz ara ara hala oluyor
AbEsMu130125 Elnr bizde 4 ay 10 gunluguz ama bizim bu soyledikleriniz bir haftadir var uykuya durenme uyuyunca da aglayarak uyanma sinir krizi gecirecem bazen ama sonra belki atak dinemidir gececek diye teselli ediyorum kendimi
Elnr busrasimay___ yani sert gibi kuzum ama öncesi nasıldı bilemiyorum kıyaslama yapamadım şimdi 😅 parmaklarını da ağzına çok götürüyor çiğniyo gibi yapıyo o ağlamalar falan sancıdan falan mı acaba
Elnr sagopakajmerap kıııızzzzz neler okuyorum her fırsatta hani böyle çığlık atarak ağlayınca korkuyom da dilim de hep dua kuzuma 🥲
busrasimay___ Elnr korkmanıza gerek yok diş çıkarıyor🌸 çay bardağı ile alt damağına dokundurun zaten anlayacaksınız sertlik olup olmadığını. Bebekler diş döneminde çok huysuz olur özellikle geceleri çığlık atarak uyanır ve elleri sürekli ağzında olur. 1-2 haftaya geçer. 🙏🏻
sagopakajmerap Elnr kaç aylık bebiş? Bizim bi dişimiz patladı ikinciyi beklerken kanında enfeksiyon çıktı mahvoldu çocuğum. İki ağrı birbirine karıştı 😥😥😥
sagopakajmerap Elnr nas, felak, Ayetel kürsi , inşirah. Sürekli oku yani. Uyuturken telefondan aç dinlesin. Nazar değiyor olabilir ben nazara çok inanıyorum şu son bir aydır fena hemde bizde.
1Ebru- Diş çıkartıyor da olabilir benim de oğlum son 1 aydır aynı durumda gece top patlasa uyanmayacak çocuk şimdi çıt sesine uyanıyor hemen uykuya geçişi de aşırı zor oluyor dişe bağlıyorum bu durumu umarım öyledir
Elnr 1Ebru- ya evet Önceden çok iyi olmasa da güzel bi uykusu vardı ama 1/1 buçuk aydır böyle bazen böyle huzursuz ağlama şekli emince geçiyor bazen etini kopartırcasına oluyor zor sakinleşiyor gece saat başı uyanıyo falan inşAllah diş içindir yani ama uzun da bir süreç diş için böyle normal mi peki canım
Elnr busrasimay___ ay evet devamlı ağzında ya bazen etini koparıyoruz sanki😂 peki bu 1/1 buçuk ay süresi normal mi hep böyle mi olur
First_Lady Benimde bebeğim 4 ay 14 günlük aynı dediğiniz gibi ağlayarak ve çok sık uyanıyor sürekli mız mız ve huzursuz. 3.5 aya kadar uzun uzun uyurdu şimdi en uzunu 2 saat Meme reddi hat safhada dün mama reddide yaptı nasıl bir atakmış anlamadım anamdan emziğim süt burnumdan geldi yeminle 🥴 çok ağlıyor asla sakinlesmiyor ağladıkça ağlıyor kısır döngü içine girdik resmen 🥴
Elnr First_Lady kaderdaşımmmmmmm tam olarak bunlar Allahım nolur bitsin bu ağlaması sakinleşmemesi çok yoruyo🥲
Nihalkckbylm Elnr benim bebeğimi tarif etmişsin resmen.d gece ciglikla uyaniyordu emmeden uykuya donmuyordu. Etini kesmissin gibi ağlamalar zirlamalar sonra diş çıkardı 6.5 aylık şu an. Uykusu da dediğiniz gibi çok berbattı cok yorucu oluyordu. Geçiyor merak etmeyin o da bir dönem:))
AbEsMu130125 Elnr tesadüf mu bilmiyorum ama dünden beri 10 tane 4 aylik postlari okudum hepsinde de biz de yaşadık geçecek mesajlari vardi beni de onlar inandirdi
busrasimay___ Elnr tabikide normal. Bizler nasıl diş ağrısı yaşıyorsak onlarda bizim gibi diş ağrısı yaşıyor annesi🌸 sadece biraz sabır🙏🏻
First_Lady Elnr ay hemde ne yorulma zaten uykusuzluk mahvediyor bide üzerine bitmek bilmeyen ağlama krizi kolay kolay sakinlesmiyorda En zor atağın 4. Ay olduğunu söylüyorlar geçecek ama ne kalıcıki canım benim 🥴 kalıcı olan tek şey uzuuun uzun uyumaları mutlu uyanmalari olsun inşallah 😂