Cgdass Fibro miyalji olan var mı ? Varsa ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz son zamanlarda bunun gibi belirtiler yaşıyorum
Pastaneusuluislakkek Cgdass anormal şiddette geçmeyen ağrılar, vücudun çeşitli yerlerinde sürekli oluşan nodüller, atak dönemlerinde öfke nöbetleri, alkole yatkınlık.
Pastaneusuluislakkek Cgdass saydıklarımla beraber yapılan fizik muayene ve görüntüleme sistemlerinde çekilen ağrıyla uyumlu fizyolojik sorunun bulunmaması
Cgdass Sol Göğsümde başladı sonra sırtım boynum derken başım uyuşmaya karıncalanmaya başladı ara sıra bel be kalça ağrısı yaşıyorum şimdi sırtımın kürek kısımları yani kulunç yerleri ağrıyor gitmediğim yer kalmadı fizik nöroloji dahiliye psikiyatri 🥺
Cgdass Göğsümde baskı karıncalanma uyuşma tarzı şeyler oluyordu ama geçti onlar çok şükür d vitaminin çok düşük 4 de b12 210 oda düşük ilaç kullanıyorum bu ağrılar 5aydır var yer değiştiriyo sürekli bi sol kulunç yeri bi sağ anlayamadım
Seren85 Cgdass göğüste ki ağrı bişey kaldırırken, yemek yerken, nefes alırken artıyormuydu acaba .. yanma batma basınç gibimiydi