merveklncc1 Kızlar ikizlerim 3 buçuk aylıklar ve emmemeye başladılar gece uyku sersemi çok az emerlerse o kadar gündüz emzirmeye çalıştığımda ağlıyorlar memeyi almıyorlar çok moralim bozuluyor 1 haftadır böyleyiz sadece mama yiyorlar napabilirim acaba
Mavis34 merveklncc1 4 ay atağı 3.5 aylıkken başlamıştı memeyi istemiyordu ama mamada içmiyordu. Kırmızı şeyler giydim fular taktım.dikkatini çekmek için kolye taktım oje sürdüm. Emzirmeye başlarken hep çocuk şarkıları söylemeye başladım şarkıyı dinlerken emiyor ben sussam hemen bırakıyordu birde o dönem pozisyonlar denedim ve yatarak emme de kaldik
G-e40 Benimde.3 aylık bende meme reddi yaşıyorum ki 1 buçuk ayı geçiyo aynı sorun var ten teması karanlık neler denedim tutmuyo benimkide sütüm bile azaldı artsın diye uğraşıyorum sağıp vericem inşallah çözüm bulup bebeklerimizi kurtarırız
Duyguikizler Selam Kızlar bende de aynı durum var ikizlerden biri asla emmek istemiyor kucağıma aldığım an başlıyor ağlamaya. 3ay 20 günlükler her şeyi denedim uyku sersemi emıyor sadece sonradan düzeliyor mu acaba sütüm azalsın istemiyorum