Dlrkrm Merhaba. Bebegim icin park yatak almıştık icine de ince sünger yataklardan aldik. 8 ayi doldurdu artik daha iyi bi yatak almak istiyorum. Önerebileceğiniz park besik icin bebek yatağı var mi acaba??
Ondina Dlrkrm kraft fresh almıştık, 1 yaşında şu anda ayağa sürekli kalktığı ve aktif olduğu için çok iyi bir seçim oldu bizim için. Yatak olarak yataş twiny aldık. Bir tarafı 0-2 yaş, diğer tarafı 2-6.
Busra986532 Dlrkrm kesinlikle ama kesinlikle yataş tercih edin. 3 yaşa kadar bir yüzey 3 ten sonra diper yüzey kullanılıyor. Biz kardeşimle çok araştırdık 2 masraf yapmayalım diye onu aldık. Hemde park yatak ince süngerlerle aynı fiyattı. 2 defa yatak almamış olduk. Çok kaliteli internetten bakıp araştırın derim. Hem videolu anlatımı da var
Dlrkrm Ondina bizde de kraft calipso elite var park yatak olarak ama icindeki yataktan memnun degilim. Yatas twiny sünger yatak mi yoksa yayli mi
Ondina Dlrkrm sünger yatak, instagram da doktorannem sayfası var, iç hastalıkları uzmanı bir hanımefendi. Kendisi de öneriyor, belirli bir dönem yataklarının sert olması gerekiyormuş. Bir tarafı sert diğer tarafı daha farklı zaten.
Ondina Dlrkrm yataş 20 25 günde filan göndermişti yanlış hatırlamıyorsam, trendyol belki daha hızlı yollar.
Dlrkrm Busra986532 evet ben park yatakla birlikte gelen yatagi kullandim ama hic memnun degilim oglum 8 aylik oldu kendi yatağında yatmiyor bizimkinde yatmak istiyor. Ben de yataktan olabilir diye değiştirmek istedim. Siz yatasin hangi modelini aldiniz