esma5825 40ımız çıktı çok şükür derken şimdi kızımın uyku düzensizliği çıktı. Önce ne güzel uyuyordu sakindi şimdi tam tersi uykusu sabahtan beri en fazla 20 25 dk falan birde uykudan çığlık çığlığa uyanıyor öyle acı ağlıyor ki... ne yapacağımı şaşırdım önce nadir olurdu ama bugün tam dört kere oldu bi akıl verin lütfen 😞😞
Kbrbilgir esma5825 halk arasında 40ından sonra huy değiştirir derler. İtibar göstermeyiniz. Doktorunuza başvurun lütfen. Tavsiyem, tam gazını çıkardığınızdan emin olun.
Bercemdila65 esma5825 benim kızımda öyleydi ama geçti korkmayın geçiyor kötü bişey değil bide gazını çıkarın öyle yatırın bebekler gazı oluncada çığlık atarak uyanıyorlar
deletedmom4842 esma5825 Çığlık atarak uyanması normal ama siz yine de gazı var mı yok mu kontrol edin gazını çıkarıp yatırın.
esma5825 Kbrbilgir hayır zaten ona pek inanmam yani her yaşta hepimizin huyu değişir ama ağlayarak uyanması az uyuması üzüyor beni de elim kolum bağlı çaresiz hissediyorum. Çarşamba günü randevumuz var gidince sorsam iyi olacak sanırım