Busrabsr Kizlar bazen yediklerim gozlerinin cevresinde morluk yapiyor gece uyutmuyor bagirsak agrisindanmi gazdan mi anliyamadim dogdugunda beri alerjik ama suan gaz sorunumu devam ediuor bagirsak agrisimi bilemiyorum emerken cok gaz gidiyor hala
Woman35 Busrabsr alerji zaten bazı bebeklerde gazdan karın gürültüsünden uyutmaz alerji yapmışta olabilir yapmamışta olabilir
Farketmez Busrabsr benim kızımda 14 aylık dogdundan beri çok gazlı hala öyle hatta bazen gece çıkaramayıp ağlıo ağlarken kendını sıktı için cıkıo sonra rahatlıyor alerji testı falan yaptırmadım alerji gaz yaparmı kızımın gozaltlarıda mor
OnderArasinAnnesi Farketmez bizim çoklu besin alerjimiz var süt ve süt ürünleri yumurta koyun keçi eti alerjisi vb besinlere var doğduğundan beri bizim egzama vs. Hiç olmadı. Sadece gaz sancısı coook yoğun dayanılmaz Bi gaz sancısı karın guruldamasi gazı varmış gibi ikiniyor pişik gürültülü mukuslu kaka bazen hiriltı. Bu şekilde belirtileri miz zaman zaman ishal ve kabızlık da alerji belirtisi Busrabsr
Liyaninannesiiii Farketmez @Busrabsr aynı vala 16 aylik bazen ağlayarak uyanıyor gaz çıkınca uyuyor psikolojim bozuldu artık düzelsin istiyorum bu durum. Göz altı da hep değil ama ara ara morariyor. Alerji testi 3 5 yaştan önce net sonuç vermiyormuş, biz yaptirdik bisey cikmadi😏
Busrabsr Liyaninannesiiii ayni bizimkide oyle bende alerji testi yaptirmadim hic kucuklugunden beri cok sukir gecti herseye ama bazi seylere hala var ama ara ara ne dokunsa goz cevresi morariyor anlamadim ne yaptigini
OnderArasinAnnesi Liyaninannesiiii deneme yanılma yoluyla bulacaksınız mecbur suphelendiginiz herseyi kesin yediklerinize çok dikkat edin emiyorsa belirtiler geçene kadar suphelendiklerinizi çıkarın düzenlene kadar sonra yavaş yavaş tek tek ekleyin en doğrusu bu olacak benim fikrimce