Merhabalar, oğlum 7 aylık 1 aydır ek gıdaya geçmiş durumdayız. Eşime günlük pastörize süt almasını söylemiştim yoğurt mayalamak için, o da Lumandıra markasının jersey sütünü bulabilmiş sadece. Bu süt ekstra protein ve kalsiyum içeriyormuş kıvamı da biraz koyu, mayaladım ve taş gibi yoğurt oldu tadı da nefis. 2 yaşında kızım bayılarak yiyor oğlum da öyle ama yanakları pütür pütür oldu ve kızarıyor, her şeyi 3 gün kuralına uyarak vermeye çalıştım ve bu yoğurttan şüphelendim kullanan anneler normal sütten farkı var mıdır bu sütün? Veya süt ürünlerine alerjisi olsaydı eğer ek gıdaya geçmeden önce benim sütümden de rahatsızlık duymaz mıydı yani yanakları kızarıp kabarmaz mıydı? Neticede yoğurt peynir ve süt tüketiyorum bende. İşin içinden çıkamadım doktorumuzu arayacağım pazartesi ama sizin de tecrübeleriniz önemli 🌸