sena111 Bebeğinizin sarılığı kaç günde geçti biz 11 günlük olduk 4.günde baya sarıydı ama 11 çıktı gönderdiler şuan dahada açıldı ama gözlerde ve yüzde yine var ne zaman düzelir
Kubrakyrk Emziriyorsan sık sık emzir yani 15 20 dakikada bir meme ver emsin ne kadar çok emerse o kadar çabuk geçer inşallah
Ndksdnks sena111 uyandıramıyosan biberonla ver ben öyle yapıyom 2 aylık olcaz nerdeyse gözlerinin sarılıgı daha tam gitmedi bile
Kubrakyrk O kadar bekleme çünkü sarılıktan uyuyo zaten uyandırmalısın eliyle ayağıyla oyna yüzünü okşa uyandır emzir emzirmessen geçmez
Zeyneb-Hilal Benım oğlumunda 11 cıktı 4 gundr gece gundz hiç durmadan emzrdim ve şükür degerımız düştü sadece gozlernde kaldı çok hafıf
Tugbaturgut Doktor 2-3 ay sürebilir demişti 2.5 ay sürdü sarılığımız bol bol emzirmem önerildi idrar yoluyla atabiliyor
Caglarege03 sena111 saat başı emzir canım sarılık uyku yapar zorla uyandır yanağını okşa topugunun altına hafif hafif vur. Benim bebeğimde 3 4 saat uyurdu zorla uyandırirdim saat başı emzirmek için 2. ayda tamamen geçti. Geçmiş olsun canım 🙏🏻