Bebegim1234 Aselhayal losyon vücut için ama yüz içinde kremi var onu alın istersrniz drumuz yazmıştı bende kullanıyorum bebeğime çok güzel bı krem 😊
Ftmsvnc Bebegim1234 benim bebeğim atopik Bi bebek doktor yazdı sürdüm saniyeler içinde can havli ile ağlamaya başladı sanırım dokundu içindeki Bi madde
Aselhayal Bebegim1234 yüz için olanı almamısdm ama onuda alim yüzü pütür pütür oluyo hep cildiyeye götrdüm kafasndaki konakdan olabilir dedi anlayamadm acıkcası ben alerjiden süphelendim
Bebegim1234 Ftmsvnc benim bebeğimde egzamalı Dr. Yazdı içeriği en temiz krem demisti hatta ,yuzunu sizlatti mi acaba 🤔yada ,bian disardan gelen bişey sonuçta tepki vermiş de olabilir ...tekrar denediniz mi ??
Ftmsvnc Bebegim1234 evet bende doktor yazdı diye banyodan sonra sevinçle sürdüm bebeğim rahatlayacak diye o kadar acı acı ağladı ki hemen suya soktum yine zor sakinleşti oğlum ilk defa öyle acı acı ağladı içim parçalandı. Aradan Bi kaç gün geçti keyifli olduğu Bi anda minicik bileğinde denedim yine acı bir şekilde ağladı yavrum çok kötü oldum. Bebeğim çok alerjik Bi bebek sanırım
Aselhayal Ftmsvnc bizimde cildimiz cok hassas sadece dus sonrası mı kullanılıyor acaba sabah aksam yazıyo ama
Bebegim1234 Ftmsvnc çok hassas bebeğin vucudu sanırım ,mustelanin yüz kremi var ,onu deneyin derim oda çok etkili içinde çiğ yumurta olan şeylerden uzak durun ,krema vs.jeller falan çok etkiliuo ... Egzama vücuda atiyo bide ,çok geçmiş olsun ...
Bebegim1234 Aselhayal pütür pütür evet benim oğlumun da hatta kuruyo ,egzamasi baya vücudunda da var ama yüz için olan rahatlatiho baya bizimde ..
Bebegim1234 Aselhayal konaktan değilde ,egzamayi içinde çiğ yumurta olan yiyecekler çok etkiliuo ,deneyin görün derim yani,kremalı jöleli yiyecekler azdırıyor ...