Gkce09 Kızlar kızımın burnundan sürekli hırıltı geliyor serumla yıkıyorum aspiratörle çekiyorum hiçbir şey çıkmıyor anlam veremedim ne olabilir hava veriyorum bir de
el1zanbebek Gkce09 bizimki dede aynı sorun var doktora gittim cigerden geliyorsa diye burun delikleri bebeklerin dar olduğu için ondan olabilir dedi doktor birde serum fizyolojikle temizle dedi
seboss35 Gkce09 ne kadarlık bebişiniz bizde de aynı sorun var 5 aylık oğlum sağlık ocağına götürdüm boğazı kızarmış dedi ilaç verdi burun hırıltısıyla ne alaka bağdaştıramadım pzt çocuk doktorumuza götürücem
Gkce09 seboss35 geçmiş olsun bebeğim 1 yaşında boğaz enfeksiyonu olunca oluyor 3 4 kere yaşadık ilaaç verdi mi doktorunuz
Gkce09 BurakAyaz oyy çok geçmiş olsun kızımda sürekli bronşit oluyordu doğduğundan beri sürekli burnunu serumla yıkayıp çekiyorum kaç kere antibiyotik kullandık o kadar hassaslar ki insan evden çıkmaya korkuyor
BurakAyaz Gkce09 Tam psıkolojı bozmadık burnunu çekerken kıyametı koparıyor ve ısın tuhafı bır şey gelmıyor ama tuhaf sesler cıkarıyor hava verıyorum burnundan ıttıgını goruyorum anlayamadım
Gkce09 BurakAyaz doktora sormuştum birşey gelmesede temizlemeye devam et demişti ama o zaman hırlama yoktu tıkanıktı şimdi rahat nefes alıyor bir sorun yok sadece hırıltı geliyor anlamak güç cidden. Bebeklerin hepsi aynı asla burunlarını temizlemeye izin vermiyorlar ya