BurakAyaz 10 gün önce rsvyı atlattık ama bugün 5-6 kere öksürdü agzından yıne köpük geldı ve balgamlı kustu Korktum
BenMathilda BurakAyaz rsv sonrası olabiliyor 2 ay kadar daha, havalara düzenli bir şekilde devam ettiğiniz takdirde korkmayın inşallah tekrar aynı şekilde olmayacaktır çok geçmiş olsun
Ccansuu BurakAyaz bizim de bir hafta oldu rsv geçireli 3.5 yaşında kızım daha geçmedi öksürük bize de bulaştı çok berbat bi hastalık ama doktor uzun sürebilir demişti bol sıvı almasına dikkat edin küçük galiba bebeğiniz
Meyra34 BurakAyaz benim bebeğimde nu virüs yüzünden yenidogan yogunbakiminda daha 10 günlük çok korkuyorum :(
Ydhk85 BurakAyaz ayy aradığım post bizde 3 aylığız atlatalı 2 hafta oluyor dünden beri yine öksürüyor burnu tıkalı o kadar korkuyorum ki
Ccansuu BurakAyaz küçük bebeklerde daha zor atlatılıyormuş sanırım korkmayın ciğerlerini dinlemişlerdir zaten sorun yoksa ara ara öksürük olur siz takipte kalın çok geçmiş olsun
BurakAyaz Meyra34 Allah yardımcınız olsun hıc korkmayın ılacla tedavısı mümkün bızde 21 günlüktük yakalandığımızda bennnsadexe yapmam gereken bır şey var mı yoksa normal mı dıye açtım
BurakAyaz Ydhk85 Sızı o kadar ıyı anlıyorum kı bır de yaşadığım şehirde degılım babam vefat ettıgı ıcın hastalığımızın besıncı gününde sehır dehısmek zorunda kaldık
BurakAyaz Ccansuu çok teşekkür ederım bır rahat nefes alamadım korkudan doya doya seveceğim gunler gelsın ıstıyorum saglıcakla
BurakAyaz Ardenikom35 üç gün önce gıttım normal dedı doktor cıgerlerı temızmıs buhar yaptım serum sıkıp cektım bır tık daha ıyı gıbı geldi
BurakAyaz Meyra34 çok gecmıs olsun anlayamıyorum ne güzel öksürmüyordu burnu acıktı neden yenıden oldu çok bunalttı