Gamze1515 Kizlar bebegime mama veriyorum ama emzirmekde isdiyorum ama kizim isdemiyo cani isderse iki hafta bir yada haftada bir defa iki daka emiyo 😢 ve ben iki hafta aradan sonra emzirsem olurmu herkez diyoki süt kötü olmusdur diyolar
eminesbr Gamze1515 hiç bakma sen hatta her kucağına aldığında göğsüne al emzirmeye çalış biberonla mama veriyorsan ondan içmek daha kolay olduğu için tembellik yapıyordur biraz mızmızlanmasına bakma emsin sütünü
GoncAy Gamze1515 iki hafta da nasıl sütün bitmiyor ilginç benimde bebegim emmiyor ben geceleri uykuluyken veriyorum kapıyo emiyo hemen dene istersen inş seninkide emer süt kokmaz bencE havayla temas etmiyo içerde kokmaz
eminesbr Gamze1515 hiç sorun olmaz zaten çok dolarsa göğüslerin akmaya başlıyor yani öle durmuyor doktorum bana kimseye bakma süt bedendeyken hiç sıkıntı olmaz sağarsan bekletirsen asıl o zaman ziyan olur belli sürelerden dolayı demişti
Gamze1515 GoncAy bazilarin 4-5sene gelixo sütü yani geliyo dediysemde akmiyo yani eger emerse az geliyo doyucak kadar kesinlikle degil belki bi cay kasigi
Pdr Sütünüzü düzenli sağıp bazı öğünlerde mama yerine verseniz sütünüz kesilmez ve mamadan daha faydalı olur. Alıştırma bardağı ile verseniz meme reddi olmaz zamanla emmeye dönebilir. Mamayıda alıştırma bardağı ile verin.
Gamze1515 Pdr sagacak kadar cok degil sütü okadar azki cay kasigi kadar belki geliyodur ben cok isdiyorum emsin ama sütüm yok ne yaziki 😢 o yüzden mama icmek zorunda