metay5 Milaaa ama canım tablet telefon vs radyasyon yayan şeylerle uyutma ses bombası denen şeye araştır
esma5825 Milaaa inşaAllah inşaAllah 🤲🏻 Benim ki aç olduğu için uyanıyor gibi geliyor bana çünkü ek gıda yemiyor hiç e sütüm de nereye kadar yetecek bakalım sabır
Askmeyvesininannesi Milaaa eet Ben “ acil kolik müzik “ bunu dinletiyom Beyaz gürültüden bi tık fatklı
Bebegim_ben Milaaa 6 aylik ilk günden itibaren tv sesinde uyudu hele ilk dogum yaptığım sıra evde 10 kisiydik ses hep vardı bende ayağımda salliyorum naparsam yapayim alışamadı 😣😣
Milaaa Mldclk ben zaten parkenin nereleri gıcırdıyo onu öğrendim akrobatik hareketler yaparak girip çıkıyorum odaya uyanmasın diye😂
alisanindunyasi nurarslnn bebek uyutucu diye bir program var telefona indiriyorsunuz ben surekli onu kullaniyorum icinde farkli sesler ve ninniler var
nurarslnn alisanindunyasi onu kullanıyorum ben zaten ☺️ Ama sürekli veya kalabalık ortamda telefonu başında bırakmak istemiyorum 🤢
Hayat_kadere_inat Milaaa beyaz gürültüyü tlfona indirdim süpürge sesiyle uyutuyorum🤣🤣mışıl mışıl uyutor saatlerce 4aylık