Cemrisko14 Kızım 6 ay 21 günlük ek gıdaya başlayana kadar çok düzenli yapardı kakasını sonra bi gün yapıp bir gün yapmamaya başladı. Bugün onu da yapmadı. Tuvaletini yapamayan bebelerinize nasıl yardımcı oluyorsunuz?
Sibellettoooo Cemrisko14 kız benimkide öyle ek gıdadan dolayı hep. Akşam üzeri gliserin k diye bi fitil verdim. İşe yaradı gibi.
Arzu7439 Cemrisko14 bizde ek gıdaya yeni başladık. Geçenlerde 1 gün yapmadı. Ertesi gün ıspanak yedirdim biraz. O zaman yaptı. Yemeklerine zeytinyağ ekliyorum. Bu aralarda az bişey kuru kayısı ya da gün kurusu haşlayıp veriyorum.
berkinannesi_ Cemrisko14 ben her yediği şeylere azıcık zeytinyağ damlatıyorum akşamları elma rendeleyip verdikten yarım saat sonra 💩yapıyorum elma veya armut deneyin isterseniz
Sibellettoooo Cemrisko14 abim eczacı o önerdi ben öylelikle aldım. Tabi sormanda fayda var aklında soru kalmasın.
Meryem00 Cemrisko14 instagramda Tülin ebe var. Bebeklerin kaka yapması için kovaya su doldurun içine oturtun diyordu. Deneyenler var gerçekten işe yarıyor. Bende kızıma Demir ilacı kullanmaya başladıktan sonra kabız oldu. Yarın deneyeceğim. 😅