Deletedmom_109 Yaa zürafalı bir takım almıştık patikli pijamasına bakıp bakıp ağlıyordum bu çok küçük diye 🥹🥹 En son lego aldım 👍🏻
Zeliff Deletedmom_39 ilk hamile olduğumu öğrendiğimde ip almıştım amigurumi ayıcık öreceğim diye🤭 en son dün babası toka almış 🌼
Melissamom Deletedmom_39 ben henüz cinsiyetini bilmiyorken aslında almak niyetim de yoktu ama görünce öyle beğendim ki gri vintage bı elbise almıştım. Tabii oğlum oldu 😀 saklıyorum elbiseyi bir gün kızım olursa giydirmeyi çok isterim. En son da oğluma yazlık tulumlar aldım.
Deletedmom_39 Melissamom yaaa duruyor mu elbise 🙈🙈 bende grili badi alınca herkes ‘erkek şeyi bu ya kız olursa’ demişti. Oysa gri hastasıyım o yüzden gri almıştım ama nasibimdede oğlan olması varmış 🥰
Dondurmalikahve Deletedmom_39 İlk ne aldığımı hiç hatırlamıyorum oğlum 3 hafta sonra tam 4 yaşında olacak eskiler aklımda değil artık 😂en son pijama takımı aldım bugun geldi
Deletedmom_109 Dondurmalikahve çocuklarımızın arasında tam 1 yaş diyebilirim 😁 öyle gereksiz bir bilgi oldu 😁🤷🏻♀️
Melissamom Deletedmom_39 duruyor ya hatta elbiseyi öyle sevdim ki cinsiyetini öğrenince dedim ki oğlan da olsa bunu bir kez giydirmek istiyorum 😀😀 çok içimde kaldı kızıma sakladım nasip olursa 🥰 ben de çok seviyorum gri rengini.
Dondurmalikahve Deletedmom_109 Bu bilgiyi unutmayın diyorsunuz yani 😂 Helal olsun ama ilk alınanı unutmamışsınız ben unuttum 🙈
edabolukbasi Deletedmom_39 ilk öğrendiğimde lcw dan bandana alt üst takım almıştım en son bugün avent emzik alt temizleme pamuğu deterjan falan aldım 😂
Aselzumra23 Deletedmom_39 ilk masal kitabı aldım hamile iken okurduk babası ile en son da tırnak törpüsu aldim
edabolukbasi Deletedmom_39 anneme gezmeye gidicez bebeğe bakar mısın dedik nereye gittiniz diyo dedim e bebek başka yer yok mu diyo 😂😂
Aselzumra23 Deletedmom_39 aynen valla ne iyi birşeymis hatta esimede dedim yeni doğum yapmış birine çok güzel hediye olur indirimdeydi
Miniko25 Deletedmom_39 ilk e bebekten çorap almıştım son olarak da çorap aldım hahdjak 😂 beyaz çorap takıntım var