hayalperest__ 7 ay 25 günlük bebegım var sabah 8 30 da uyanıyor öğlen 12 1 gibi uyutuyorum max 20 dk uyuyor sonra bırdaha asla uyumuyor sonra 4 gbi tekrar uyutyrm yine tam 20 dk uyuyor kızlar bu nasıl birşey anlayamadım bu kadar Kısa uyku mu olur 😫
gulay-34 hayalperest__ bizimde öleydi açıkçası ben uyutmak için ugrasmiyordum. Uyutmak için bya ugrasinca uyuyordu 1 saat 1.5saate çıktı sonra
Ayyuzlukoncuy hayalperest__ 8.ayda güncelleme geliyor sanırım :) Bizimki de öyle istiyor ki gece gündüz oyun oynasın :) yuvalarlanıp dursun ;)
1110annesi hayalperest__ benim kizimda 8 aylik aynı sizinki gibi asla yarım saati bulmuyo malesef çok yorucu 😔
Serp-n-il Kızım 7.5 aylık sabah 30 öğlen 30 ikindi 30 dk uyuyor genelde gündüz uykuları hep kısa gece de çok kalkmaya başladı
hayalperest__ Serp-n-il bende anlayamadım sabah 8 buçukta uyanan bir insanın nasıl uykusu gelmez gece 12 lere kadar uyanık doktora gitmeyi düşünüyorum artık
hayalperest__ gulay-34 uykusuz olduğu için hep mutsuz o yüzden uyutmaya çalışıyorum ama nafıle ayağıma koyunca cırpınmaya gülmeye başlıyor
hayalperest__ Ayyuzlukoncuy sağlık sorunu olmasından korkuyorum eşime dedim hastaneye gidelim diye de hiç oralı olmuyor
hayalperest__ 1110annesi evet inan o kadar şaşırıyorum ki yani sabah 8 de uyanan bır bebek nasıl hıc uzun yatmaz bu kadar Kısa olur mu hiç mi uykusu yok yetişkin bile olsa dayanmaz aklım almıyor diş te yok görünürde bu neyin nesi anlamadım
Ayyuzlukoncuy hayalperest__ benimki de bu aralar gece de uyumuyor süfekli inliyor acaba diş mi diyorum ama bilemedim. Yarın kontrolüm var soracam doktora