Baklavanida Serum fizyolojik olmadan otribebe ile burun temizliği yapabilir miyim bebeğime 1aylık bebeğim?
Bebegimm1 Baklavanida sadece hortum ile mi önce damlayı burnuna sıkın yuzunu yere bakıcak şekilde bekletin o sekilde ucuna kadar iner ama damla sıkmadan sadece hortumla temizleyemezsinz burnu kanayabilir içindekiler temizlenmez
Mehmet_Erdem Baklavanida emin olmamakla birlikte söylüyorum instagramda tuzlu su ile yapan birkaç yorum okumuştum diye hatırlıyorum
Baklavanida Bebegimm1 Bende burnu kuru şekilde zarar görür mü diye tereddüt ettim. Köyde oturuyorum burnu tıkalı gibi serum fizyolojik de almamışım 🤦
Bebegimm1 Baklavanida odayı bebeğe göre ısıtın çok tıkalıysa ılık duş aldırın burnunun içindekiler yumşar o sekildede temizleyebilirsnz
Baklavanida Mehmet_Erdem Onu bir tanıdığım yaptı bebeği hastanelik oldu ne kadar tuz ne kadar su ayarı çok zor
Naz340669 Bizim sağlık ocağındaki ebemiz 1 aylıkken diğer burun deliğini kapatıp açık olan bir daml damlatıyor tam girişe bebeğim de onu nefes alınca çekiyordu ve dhaa sonra çekme işlemi yapıyorduk. Çok daha güvenli demişti