Palestinianbride EcemHafsaHilal lcw ile H&M nim fiyatkarı hemen hemen aynı yerinizde olsam H&M den alırdım
meryemmirasmombuse EcemHafsaHilal bende alıcam da suan bakınıyorum e bebeğinki çok kalın geldi bana H&M’den bakmayı düşünüyorum bakalım
meryemmirasmombuse Asasas teşekkür ederim bakayım bi izmire yazın taşındım buranın kışı nasıl olur hiç bilmiyorum ama bebeğim sürekli üstünü acıyor almam lazım kesin ama kaç tog almalıyım hangi marka kalın olur hangisi ince bilmiyorum valla 🤷🏻♀️
Meyra EcemHafsaHilal Lcw den aldim cok memnunum kizim ustunu hic örtmuyor tulumba direk yatırıyorum üşümüyorda sıcacık uyuyor uyanıyor tavsiye ederim içi dolgulu olanlardan alin
EcemHafsaHilal Meyra lcwdaki daha hos gelmisti kalinligi ama e bebekteki internet uzerinden baktim yerinden tam emin degilim.
Ask17 EcemHafsaHilal evet indirimli olandan aldım. Gece odamızın ısısı 24 /25 derece civarı. Yine ebebekten aldığım uzun kollu atlet giydiriyorum altınada çok ince delikli bi pijama. Bunların üzerinede uyku tulumumuzu giydiriyorum zaten üstünü filan örtmüyorum. Oğlum 5ay 26günlük buarada.
EcemHafsaHilal SSYSmyye bende begeniyrm birde ben birseye dokunmadan alamyrm yani diger markalara internetten bakyrm ama cesaret edemedim
EcemHafsaHilal baharerogullari bende ankaradaym evimiz sicak ama yinede usuyor kizim yada bana oyle geliyr hicbirsey ortturmyr ustune