Minelyade 2.hamileliğim 21.haftamdayım ilki normal doğum oldu bu hafta detaylı ultrasonda normal doğum olmaz dedi doktor bu şekilde olup 2.ye de normal dogum yapan var mı acaba
Balkupum2505 Minelyade duzelme ihtimali cok yuksek merak etmeyin insallah duzelir.. ilk hamileligimde bendede ayni sorun vardi. Asla normal dogum olmaz dediler. Son anda duzeldi normal yaptim 🤗
Deletedmom_68 Minelyade benim de 20li haftaların sonuna doğru çıkmıştı yukarı normal doğum yaptım daha erken bence bişey demek için🙃
Kuzey-isigim Minelyade benim de öyleydi sonra düzeldi ama haftamı hatırlamıyorum sonra doğruudu moralinizi bozmayın. Gerçi benim suyum gelince sezaryan oldum bu işler hiç belli olmaz stres yapmayın.
1Meryem011 Minelyade plasenta ama çeşidi var ben totalistim en zoru tamamn kapammsti 9ay yattım lakin yarım kapalıyss fln yukarı cikablr bide uzan bol bol ayaklarını yukarı doğru uzat yükseğe çok uzanma çok eğilme bide doktorun ne dediği onemli
Minelyade 1Meryem011 sadece plasenta previa yazmıs canım tamamı kapalı değildi ne olur bilmem yukarı cıkabilir de cıkmayabilirde dedi
MyPrincessBaby_ Minelyade merhaba , benimde ilk gebeliğimde plasenta previeydi ama erken konuşmuş doktor son haftalarda yukarı kaymıştı , karın büyükçe yukarı kayıyor , normal doğum yapmıştım , telaş etmeyin belki yukarı çıkar , eğer çıkmaz ise mecbur sezaryen
Melisadogan0 Minelyade benimde ilk gebeligimde söylediler. Ve yukarı cıkmadı sezeryan oldum cıkabilir de cıkmayabilir de dedi zaten onun bi haftası var ondan sonra cıkmıyor hayırlısı olsun zor günler geçmişti benim için
Nazlican Minelyade Bende de vardı düzelmedi sezeryan oldum. Bi doktor son haftada bile yer değişeceğini söylemişti, biri de 25-26 dan sonra değişmediğini. Ama mom da cok okumuştum 30 küsürde yer değişenini.