Meraklimama Kızlar sıkıldım mercimek köftesi, makarna salatası ndan . Mantı,biber dolması,fellah köfte,börek ,havuç tarator,pancar yogurtlamasi ve pasta .
dumeka Meraklimama bir çeşit daha tatlı bişey olabilir belki. Mesela pasta meyveliyse çikolatalı bir şey, çikolatalıysa meyveli. Hani birini sevmeyen olursa diğeri alternatifi olsun diye 😊
biroglanannesii1 Meraklimama Ben çayın yanına koymak için un kurabiyesi tuzlu kurabiye peynirli börek farkı çikolatalar ve çerez tercih ettim pasta zaten 2 tane farklı pasta geldi Yemek menüsü mangal tercih ettik ama ben yanına yaprak sarması çiğ köfte ve mangal salatası yaptım ve krep te kıymalı börek belki fikir olur :)
asiltonunmommysi Meraklimama hani doyurucu bir şey daha diye dedim börek sevmeyen doymayan olur belki diye
Bebikciikkk Meraklimama bu pastanelrde ya da marketlerde satılan pofidik poğaçalar var ıonlardan alıp labne peyynir sürüp maydanoz ya da kaşar peynirle saçaklı poğaça yapabilirsiniz. Tereyağıyla açılan poğaça var oda olabilir
Seheyas Meraklimama bizde doğum günümüzde fellah köftesi yaptı annem çok güzel yendi gayet güzel menü
35lavanta Meraklimama Aaaiiiyyt fellah köftesiiiii bayılırımm 🤤🤤 En son hamileyken yapmıltık annemle bidaha yapmanın zamanı gelmiş belli oldu 😂 Vallaha menün tam benlik en bayıldığım lezzetler özellikle mantı en sevdiğim yemektir zaten nerde doğum günü bi arkadaş soruyoda 🤭🤭🫣
Meraklimama 35lavanta bende çok severim ara ara yaparım .taze domatesle çok güzel olur bol sarimsakli .
Denizanasi92 Meraklimama masa görseli açısından kurabiye ve cupcake olabilir ben geçen hafta doğum günü yaptım da masada en iyi duran onlardı 🤣
Denizanasi92 Meraklimama bence masayı en iyi gösteren şey siz bilirsiniz kurabiye de ben yaşına göre kalıp ve glazür aldım çok güzel görünüyordu pek laf edilecek cinsten değil. Süslerde de cupcake için kürdanlı süsler oluyor