Hansmomyy Kızlar 7 ay 3 günlüğüz. Tadımlar bitti tariflere geçtik somon yedirebilir miyim zararı olur mu bilen var mı
Melis2015 Hansmomyy bize 8aydan itibaren verebilecegimiz söylendi ama bebeğim alerjik olduğu için doktorumuz yaşından önce deneme dedi 12 aylık olmasını bekliyoruz
Melis2015 Hansmomyy deneyebilirsiniz bence ama yinede doktoruna danışın genelde veriliyor ama 8aydan sonra
Emnedmr Hansmomyy tadina baktirmadiginiz sebzeleri deneyin kiymayla falan yer elmasi mesela mevsimsel balik icinde biraz daha bekleyin bişey kalmamış zaten 8 inşallah sever minik🌸
MinelAskEla Hansmomyy ben verdim , yani domates ve salça patlıcan hariç birde süt bal hariç herşryi verdim yedirdim 1-2 lokma yedi o aylarda . Tabii beniö çocuğum iştahsız ama herseyi aliştir yesin
Hansmomyy MinelAskEla bende o kadar iştahsız mıymıy büyümüşüm ki anlatamam. Benim gibi olmaması için elimden geleni yapıyorum
rua_da_senhora_das_verdades Hansmomyy yer. Dip ve çiftlik olmasın. Somon Türkiye de çiftlik olarak üretiliyor bildiğim kadarıyla. Norveç somonu hakkında bilgim yok.