pnr-53 Kızlar 1 yaşına az kaldı kzımın kulaklarını deldirmeyi düşünüyorum siz ne zaman deldirdiniz bi yandan da tedirginim küçük mi daha acaba
hlmeoztrk pnr-53 9. Aya girdik 2 hafta oluyor deldireli küçükten deldirmesi taraftarıyım ilk kızımda da bu aylarda deldirmiştim çok rahat ettim aklı ermeye başlayınca kulaklarını çekiyorlar ağlıyorlar kızım hiç anlamadı ağlamadı bile ☺️
Merve pnr-53 3,5 yaşında kızım. Kararı ona bıraktım deldirmedik. Şimdi de istemiyor. Büyüyünce kendi karar vermeli. Kulakta küpe deliği şart olması gereken bir şey değil
mrvklncc pnr-53 ben de 1 ay önce deldirdim 18aylık kızım. 8 aylıkken ddldirmeye yer aradım eczaneler falan delmedi kimisi 2 kimisi 5yaşından sonra deliyormuş. En son bi yer buldum yaşından sonra delen 17aylıkken deldirdim
Valide112 pnr-53 yurt dışında bu tarz şeyler uygun görülmüyor, kulak memesinde çok fazla sinir ucu var kuyumcular rast gele deliyor, yurt dışında ölçüm ile yapılan Türkiye’de karambole olan birşeyi bu kadar erken yaptırmayın bence..
Bal_arisi_ hlmeoztrk yaaa ne güzel ağlamamis benim kızım 6 aylık 9 10 aylıkken o civarlarda bende deldirmeyi düşünüyorum
Ebrar22 hlmeoztrk nerde deldirdiniz acaba ben iki üç eczaneye sordum iki yaşına kadar delmıyoruz dedıler
hlmeoztrk Bal_arisi_ zaten fısfıs sıkıyorlar hemen delince anlamaya fırsat kalmıyor etrafına bakıyor öylece ☺️☺️
Yerfistigininannesi pnr-53 valla 2 yasinda deldirdim takamadik.iltihap oldu su an kullahina dokundurmuyo bile 1 sene gecti üzerinden