Setenayali Berraginannesipinar vagiform krem kesinlikle ağrılara çok iyi geliyor 3gün içinde geçti ve 1 hafta ile 20 gün arası tüm dikişlerim düştü
[silindi] Kızlar Benim de dikişlerim düştü ama tuvaletten sonra agrı oluyor bu iç dikişler ne zaman iyileşiyor acaba 28 gün oldu Doğum yapalı
Gunisigin Mrb kızlar hepinize hayırlı olsun Allah Analı Babalı büyütsün bebişlerinizi 😊 bende 1 hafta oldu normal dogum yapalı 2-3 gündür çok ağrım var alt dikişlerimden dolayı sanki birazda şişmiş gibi aynayla gördüğüm kadarıyla yurtık yok ama ağrısı çok kötü 😭 şişlik normal mı peki sizinde oldumu doktorum 40 gün sonra kontrole gel dedi napsam bilemedim bana mı öyle geliyo yoksa normal bi durum mu şişlik olması 😭
Berraginannesipinar Gunisigin bende aynı durumdayım ama kontrole gidip tekrar açamam aşırı korkuyorum
Zynpurn Gunisigin Berraginannesipinar bizde 22 gunluguz 20 Gune kadar agrilarim hic gecmedi hafifdende sislik vardi hic gecmicek sanmistim 20. Gundn sonra agrim birden gecti sislikde gecti ama daha tam olarak iyilesmedi
Tugbaelifumay Berraginannesipinar 20 günde hepsi düstü ama hafif agrm oluyodu arada oda tam olarak 50.günde gecti
Yagiz1616 Bende hiç problem olmadı ağrı sızı hiç yaşamadım şanslıymışım anlaşılan yada benim ikinci çocuğum belki onun etkisi vardır dikişimde 1 taneydi
Gmzakn Berraginannesipinar canım benim 11 gün oldu doğumdan 4 gün sonra gittim gene dikiş atıldı ama gene açıldı sanırım bende acı ve ağrıdan ne yürüyebiliyorum ne rahat uzanıyorum maf oldum inan 😩
Gmzakn Berraginannesipinar amin canım ama şimdi baktım boydan boya gitmiş resmen bna gene doktor yolları 😫😫
Akayinannesi Berraginannesipinar 10 günde iyi olursun canim.islak birakma banyodan sonra güzelce kurut dikişlerini.
Mekteplikiz Berraginannesipinar yaklaşık 20 gün bulur cnm bide bakımlarını pansumanını dikkatli ve özenli yap ben ilk zaman üstüne oturamıyordum 15 gün de ağrı acı geçti dikişlerine dikkat er yeterli
Benbetus Benim de ayrı ayrı yerlerden dört dikişim vardı. Çok acıyordu dört beş gün sonra söktürdüm dikişi. Meğer ebe dikiş iplerini çok uzun bırakmış ondan acıyomuş. Kontrol ettirdiniz mi?