1 buçuk aylık bebeğim var ilk anneliğim çok caresiz hissediyorum o yüzden buraya yazmak istedim kizımın uykusu yok uykuya hep direniyo boyle anlatiyolar emziriyorum yada mamasini verip yatiriyorum diyolar ya bizde o yok malesef 40ına kadar yine iyiydi bi sekilde gece 3 4 gibi zoraki uyutuyordum 40indan sonra çok fazla aglamaya basladi dün gece hastaneye alip goturduk esimle orda sakinlesmis gayet iyi gorunuyordu hastanedekilerde benim ilk bebegim diye sacma bi sekilde abarttiğimi dusunduler halbuki evde oyle degil normal muaynesinde bi sikintı gorunmuyor bebeginizin dediler gaz ilaci yazdilar kullanmaya basladim ama bu gece yine aynisini daha kotusunu yapti çok sıkıyor kendini yediklerini kusuyor aglama krizlerine giriyo bu defa oksurerek boguyo kendini napcagimi bilemedim annem yanimda bende kizim boyle yaptikca uzuluyorum agliyirum oda bana dün gece çok zayifsin boyle annelik yapamazsin biraz guclu ol falan deyip iyice moralimi bozdu annem sonucta birsey demedim ama kizim gercekten zor bi bebek napcagimi nqsil davranacagimi bilmiyorum uyumak istiyor ama uykuyada direniyo uyumadiği icinde aglama krizine giriyo resmen benim gibi seyler yasayip sonra bebegi duzelen oldumu nolur bana fikir verin yardimci olun:(