Nurclk294 Bebeğim 4 aylık sol gözünde çapaklanma oluyor, anne sütü sür diyorlar ama nasıl uygulandığını bilmiyorum. Deneyenler oldu mu, işe yaradı mı? Başka doğal yöntem biliyor musunuz
Gunesinannesii22 Nurclk294 burnunu temizlediğin serum fizyolojiği ütülenmiş ağız mendiline damlat sil gözünü benim bebişde öyle oldu haftasonu diye doktora gidemedik pazartesiye kadar sildim pazartesi götürdüm biraz kızarıklık kalmıştı doktor geçmiş ilaç kullanma boşuna dedi
01esra Nurclk294 Bebeğim 8 aylıkken bir gözü çok çapaklanmıştı,gün boyu çapak oluyordu.Akşamında çay suyu ile silmiştim.Gece yatmadan öncede gözüne anne sütü damlatmıştım.Sabah hiçbir şey kalmadı ve geçti.
seboss35 Nurclk294 anne sütü iyi gelir diyen kadar gelmiyor diyen de var bizimde olmuştu 4 aylıkken bende anne sütüyle sildim bı kaç kere ama daha çok arttı sanki doktora götürdük obramis diye bir damla verdi 1-2 defa kullandık hemen geçti
Nurclk294 @"Lousalome hayır 5 gündür oluyor. Arkadaşımın kızı parmağını batırdı gözüne ondan sonra oldu. Ondan olabilir diye düşünüyorum
Sedaa123 Nurclk294 kızım 45 günlük sağ gözünde çapaklanma oldu anne sütü damlattim iki defa bir daha tekrarlamadi. Çay kaşığina sıkıp damlattim ben.
M_e_k Nurclk294 direkt gözüne sikacaksin sütü. İçine kaçsa da bisi olmaz. Kenarına gelirsede elinle sürersin. Elini iyice yika tabi oncesinde. Ben bi iki aylikken ole yapiyodum. Yüzüne de suruyodum.
Nanaskani Nurclk294 canım benim kızımın da 2 gündür gözleri sabahları çok çapaklanıyordu kirpikleri sümük gibi yapışıyordu gözleri açılmıyordu. Ama içide kızarıklık vs yoktu. Acaba kafasını mı üşüttü dedim. Doktora gittik 1 saat önce. Kulakları boğazları ciğerleri tertemiz. Azıcık öksürüyordu. Nezle olmuş dedi. Gözleri için damla verdi. Netira diye günde 3 kere damlatcam