Olmazbebek Kızlar bebeğim 9 aylık yumurta yemiyor haşlanmış rafadan sarısını beyazını yemiyor kokusundan biliyor yemiyor çıkarıyor ağzından nasıl devşirebilirim birşeykerin içine karıştırıyorum bazen farketmiyor farkedinxe onu da yemiyor
lceLady Olmazbebek çogu anne pekmezle karıstırıp verıyor ama ben denedım ogluma kusmustu. Baslarda benım oglumda sevmezdi. Yogurtla karıstırıp verirdim Yumurtalı ekmek yapıp o sekilde verirdim 1 yasından sonra muptelası oldu. Düzelecektir inş sizinde dönemsel damak tadları değişebiliyor
CDUHAAR Olmazbebek Benimde kızım yemiyordu, daha sonra takip ettiğım doktoranne vardı onun tavsıyesıyle tahin pekmez le denedim yemeye basladı suan 17 aylık bayılıyor yumurtaya bi deneyin isterseniz, koskanın organik tüp içinde satılıyor ikisi bir arada.
Nihal-7 Olmazbebek benim kızda aynı yumurta li ekmek yumurta li tost yumurta li peynir vs onlarile tüketiyor
123456sdsd Olmazbebek instagramda biranneylebirbebek diye bir hesap var orada bir tarif var reels olarak. Onu bir deneyin bence. Yumurtayı sevdiren kahvaltı diyeydi sanırım. Biz de işe yaradı.