Birkucuksayrameselesi Dilara412 kanayan yaram… süt icer . Icmese bile asla onune koyulan seyi yemez. Guzelce tabak hazirlarim yumurtasi citir ekmegi zeytini peyniri salataligi domatesi ve onun yedigi salatalik ve ekmek. Bitti soyleyeceklerim bu kadar
Sineemmm Dilara412 kendi yiyebileceği şeyleri seviyor benim yedirmem istemiyor 23 aylığız salata domates kaşar beyaz peynir çikolata sucuklu yumurta salata helva arada bir canı isterse bal yada reçel şükür iyiyiz ama kendi yediği için doymuyormuş gibi hissediyorum ben bir anne olarak 😂
Balkupum2505 Dilara412 mayista 3 yasina girecek insalalh. Cok yemek secer oldu 😫 cok şükur ki sabah kavaltisini güzel yapiyo ama diger öğünler yok gibi bisey. Ne yemek iatersin ne yapayim sana die sordugumda tek cevabi huduk ( sucuk ) 😂
livanurvealpinannesi61 Dilara412 24 aylık sabah kahvaltıda pankek zeytin peynir salata domates bal pekmez VS yer.
Sevgi21 Birkucuksayrameselesi benimki artık tamamen kahvaltıyı bıraktı bende napcagimi şaşırıp kaldım geccek insAllah ne diyimki Allah büyüktür
Sineemmm Dilara412 benden size tavsiye yanlış anlamayın ama telefonu yemek yerken bırakması yediklerini çeşitliliğini arttırıyor çocuk kendi yemeye başlıyor bende veriyordum baktım tek çeşit yemeye başladı bıraktım iki gün ağladı üçüncü gün yemeye başladı herşeyi şuan kendi yiyor akşam yemeğide dahil
Pare66 Benim kızım 21 aylık patates kizartinca azicik yer onun dışında krep,pankek,yumurta, zeytin,peynir, domates, yemez 😁 bazen peyniri çatalı ile kendisi alir dilini degdirir yer . Ama baska bir sey yemez.