Beyzaserinn Kızlar sağlık ocağı d vitamini damlası verdi bir yazıda bebeklere gaz yaptığını okumuştum gerçekten de bebeğime yaptı sizin başınıza da geldi mi kullandığınız memnun kaldığınız damla hangisi
Meraklitaze Beyzaserinn Ocean kullanıyorum ben sağlık ocağının verdiği hem gaz ve kabızlık yapiyo hem de içinde paraben var
HonKiPonKiDoNiNo Beyzaserinn Saglik ocaginin verdigini hic kullanmadik icerigi temiz degil, bedava ilac verirlermi yoksa 🙂 .. Kizim 3 yasinda hep wellcare kullaniyoduk ama gecen ay doktoru pedia-D diye birsey yazdi.. Sgk li receteyle aliniyor da
Mervesnsr Beyzaserinn gaz ve kabızlık yapıyor evet ocean d3 400 lük olanı kullanabilirsiniz içeriği temiz bir ürün
Beyzaserinn Meraklitaze bende onu alacağım büyük ihtimalle evet ya bende araştırdım biraz ucuza mal etmek için yapıyorlarmış
Arcg_G_M Bende acean kullanıyorum. memnunum. Bi sıkıntımız yok. Bizim sağlık ocağı damla felan vermedi. Kullanıyorsun değilmi diye sordu 🤣
betloz Arcg_G_M bende bebeğime wellcare kullanıyorum ama sanırım kusma yapıyor. Normalde reflüsü olan bir bebek ama gözlemlediğim kadarıyla ne zaman vitamini versem çok daha fazla kusuyor
Elvincicegim Dün sağlık o ocağının verdiği d vitaminine ilişkin yorumları okumuştum. Bugün kontrolde kullanmamız için d vitamini konusunu belirtince doktor, ona danıştım içeriğini. O da içeriğinin çok temiz olmadığını belirtti. Ben de onu almadım ocean aldım.
Nurclk294 @"Beyzaserinn bende kullandım onu, kullanan arkadaşlarım da oldu, evet çok fazla gaz yapıyor. Ocean kullanıyorum günde 1 defa 3 damla veriyorum.
Elifbst Beyzaserinn ben iki kez verdim huysuzlaştı bıraktım aidin salih hocayı dinledim sonra diyorki Allah-û teâla anne sütüne her vitamini koymuşta neden d vitamini koymamış düşünün çünkü bebegin cigeri henüz hazmedemiyormuş Rabbimizin vardır bit hikmeti fıtrat geregi istemiyor zaten vücut sinyal veriyor böylelikle
Meraklitaze Beyzaserinn Evet aynen,4 tane birden verdi bana bol bulmuşlar işte ama hiçbir işe yaramıyo