Asenam16 Kuzeynd 😃yüksek lif içeren Gıda yediyse ondan olurmuş. Muz mesela. Bnm bebeğimde de oluyordu. Burdan baktım Google dan araştırdım lif içeren gıda yüzünden miş.
Kuzeynd Kuzularinanasi Baş parmağımın ucu kadar muz yedi ama ip çok fazla acaba ip mi yuttu diye düşünüyorum
Kuzeynd Asenam16 bende araştırdım muz diyorlar ama çok fazla ip var suya tutup baktım inceledim 😒 yediği muz baş parmağımın ucu kadardı
Kuzularinanasi Kuzeynd yok cnm ip nasil yutsun yani agzinda oyle bisey almis olsa kesin farkederdiniz ipi.muzdan oluyor o ilk yemelerinde sindirime alisana kadar ipli olmasi normal.
Asenam16 Kuzeynd bende korktum ilk önce 🙂ama her bebekte oluyo neredeyse. 1 yaşında şimdi bebeğim. Bi süredir olmuyo öyle. Bi süre sonra geçio endişelenme 🙏🌼🥰
melegim71 Kuzeynd bizim alerjimiz yok canim hicbirseye ama sonradan duzeliyor muz yiyince bidaha oyle olmuyor yani kizim 1 bucuk yasinda gormedim bayadir muzuda yer 1 yasindan once oyle olurdu hep
Kuzeynd Kuzularinanasi bütün oyuncaklarını kıyafetlerini gün içinde dokunduğu herşeyi didikledim ağzına atabileceği bişeyde yok hep gözümün önünde panikledim birden çok teşekkür ederim rahatladım herkesden duyunca ☺️
acimavi Kuzeynd muz yediyse ondandır Yazmışlar galiba çoktan☺️ ben ilk gördüğümde bir sürü kurtçuk zannettim, aklım çıkacaktı😅
acimavi Asenam16 😅😅 ben de burnumun dibine kadar yaklaştırıp donup kalmıştım bir hareket olursa kaçırmayayım diye😅 ben yetmezmişim gibi üstüne aynı şeyi eşimde yaptı🤣 sonra googleda araştırdı muzdanmış dedi de rahatladık😅