Neslierva Merhaba hanımlar CAY makinesi almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum ,çayı gerçekten lezzetli olan kullanışlı sağlam önerebileceğiniz bir marka yada model varsa çok sevinirim 🥰🥰
Korel Neslierva Korkmaz kullanıyorum. Makineden memnunum ama en lezzetli çay çaydanlıkta demlenen çaydır. Ben makineyi aşırı kalabalık olduğunda demlik yetmeyecek gibiyse kullanıyorum.
Beraninannesii Neslierva Bende Karaca Keyfi Dem var memnunum. Anneme Goldmaster aldım oda memnun K.valideme de korkmaz demtez aldık hepimiz memnunuz kısaca 😇
Neslierva Korel çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, korkmaz markayı bende düşündüm ama trendyoldaki bazı yorumlar kafamı karıştırıyor, bir türlü karar veremiyorum
Korel Neslierva Size şöyle güven vereyim. 😂 Karadeniz’li olarak hatta Rize’li olarak yukarıda da belirttiğim gibi en lezzetli çay çaydanlıkta demlenendir. Ancak buna rağmen Korkmaz Demiks çay makinesini kullanıyorsam tadı gerçekten güzeldir. 😂🤷🏼♀️ Korkmaz Demtez modeline de bakabilirsiniz o da güzel.