Limonlukurabiye Kızlar evinde wifisi olmayanlar mobil internetiniz ne kadar ve yetiyor mu nelere girersiniz en çok ay sonuna yetiyor mu?
_Asilin_Annesi_ Limonlukurabiye 25gb yetmiyor yani doyasıya bişey yapamıyorum hemen bitiyor Max 20gune. O yüzden faturalı olduğuma pişmanım ya yıllardır faturasizdim yeni geçiş yaptım
Nezonezo Limonlukurabiye ne yaparsak yapalım fatura asıyorduk baya yetmıyordu eve 200 tl ye ınternet ve tıvıbu bağlattık hatlarımızı faturasız yaptık uc aylık yüklenen bır tarıfe 120 tl yukluyorsun 3 ay yuklemıyosun ınternet SMS dkıka baya var böle cok avantajlı oldu onerırım
MinikPrensesannesii Limonlukurabiye 20 gb kendi netim var evde iki tane internet var biri aylık 250 gb diğeri sınırsız anca yetiyo bize😂😂😂250 gb olan superbox taşınabilir izinlerde falan yanımızda götürüyoruz çok iyi oluyo😂
Ruzgarsmom1 Limonlukurabiye vodafone Fatura aşım paketi de var içinde İnternetim bitmiş olsa bile ki asla bitiremiyorum😂 engelliyor. İnstagram Facebook messenger whatsapp youtube Spotify tiktok sınırsız ayrıca 27 gb internet var